Skip to content
Riksvägen 2, 904 31 Umeå

Hundhalsband Hundsele Hundkoppel Bajspåsar

Hundhalsband – Hundkoppel – Hundsele – Bajspåsar – Hundpåsar

Vi har många olika sorters hundkoppel och hundhalsband till din hund för att göra promenaden både säker och bekväm. En fördel med hundkoppel i nylon är att du har en stor mängd färger att välja mellan, medan hundkoppel i läder är ett utmärkt variant för vardagspromenader, lek och träning.

En hundsele är ett bekvämt och enkelt sätt för matte eller husse att hålla starka hundar under kontroll. Dessutom sitter en hundsele mycket bättre på kroppen än ett hundhalsband och förhindrar även obehagligt tryck mot halsen. Vi har hundselar i olika färger, storlekar och material.

Som hundägare har du även användning för bajspåsar/hundpåsar varje dag och för att förenkla för dig själv är det klokt att använda praktiska lösningar och smarta produkter. Vi erbjuder en mängd varianter av bajspåsar/hundpåsar av hög kvalitet och med enkel hantering. Vi erbjuder även tillbehör i form av hållare för bajspåsar/hundpåsar.

Kontakta gärna vår kunniga och trevliga personal i butiken så får du all hjälp du behöver vid val av hundhalsband, hundsele och hundkoppel. Hos oss hittar både du och din hund det som passar er bäst! Vi har kunder från Umeå, Bjurholm, Holmsund, Obbola, Hörnefors och Ånäset.

Välkommen in i vår butik!

Hundhalsband Hundsele Hundkoppel Bajspåsar