Skip to content
Riksvägen 2, 904 31 Umeå

Kattschampo Kattbalsam Kattkam Kattborste

KattschampoKattbalsamKattkamKattborste

När du väljer hygienprodukter är det allra viktigaste att välja kattschampo och kattbalsam, dvs produkter avsedda för just katter. Det finns en mängd olika sorter att välja mellan beroende på vad du är ute efter. Hos oss hittar du kattschampo, kattbalsam, antistatprodukter kattkammar och kattborstar för alla olika sorters pälsar. Vi har kattschampo som skonsamt rengör, behandlar och skyddar din katts päls samt kattbalsam som motverkar trassel och statisk elektricitet. Innan badet är det lämpligt att kamma igenom pälsen noga med en bra kattkam eller kattborste för att undvika tovor.

Tips:

  • Katter gillar varmt vatten – men inte hett!
  • Investera både i ett bra kattschampo och kattbalsam då du absolut inte får använda samma produkter som till dig själv.
  • Gnugga inte för mycket när du torkar din katt med en handduk, katter får lätt tovor då. Efter handduken kan du föna kattens päls så den blir helt torr. Red ut eventuellt nykomna tovor med en kattkam och avsluta sedan med att borsta din katts päls med en bra kattborste. Det är viktigt att borsta din katt regelbundet, annars kan den få problem med hårbollar. Samtidigt som du borstar kan du passa på att kolla efter fästingar eller annan ohyra.
  • Försök att vänja katten vid vatten då den är en kattunge, så kommer det underlätta för framtida bad! Borstandet med kattborsten efteråt innebär en trevlig gemenskap för katten och dig, och stärker tilliten mellan er. Borstning minskar även mängden hår som katten sväljer och förebygger därför problem med hårbollar.

Kontakta gärna vår kunniga och trevliga personal i butiken så får du all hjälp du behöver vid val kattschampo, kattbalsam, kattkam och kattborste.
Vi har kunder från Umeå, Bjurholm, Holmsund, Obbola, Hörnefors och Ånäset.

Välkommen in i vår butik!

Kattschampo, Kattbalsam, Kattkam, Kattborste, Umeå, Bjurholm, Holmsund, Obbola, Hörnefors, Ånäset