Kattskål Matskål Vattenskål Vattenfontän

Besök Zoocenter Hund & Katt då din katt behöver …

Kattskål – Matskål – Vattenskål – Vattenfontän

Många katter tycker inte om att doppa morrhåren i kladdig blötmat eller plaskigt vatten, då passar en kattskål med låg kant utmärkt! Även materialet på matskålen kan påverka hur katten upplever maten. En rostfri kattskål som dessutom håller sig stilla på plats tack vare den gummiklädda undersidan hjälper din katt att jaga efter en matskål som halkar över köksgolvet! Vi rekommenderar även att du använder ett underlägg under kattens matplats för att minimera kladd och spill – katter uppskattar ordning och reda! Ställ matskålar och vattenskålar på olika platser i hemmet, en bit ifrån varandra. Många katter vill inte ha vattnet nära sin matskål

Katter älskar rinnande vatten! En vattenfontän istället för en vanliga vattenskål ser till att katten får rinnande vatten och ger även vattnet en frisk och fräsch smak. En vattenfontän gör det enklare för katten att få i sig den vätska den behöver och dessutom lockar vattenfontänen katten till att dricka oftare.

Kontakta gärna vår kunniga och trevliga personal i butiken så får du all hjälp du behöver vid val av kattskål (matskålvattenskål) och vattenfontän.
Vi har kunder från Umeå, Bjurholm, Holmsund, Obbola, Hörnefors och Ånäset.

Välkommen in i vår butik!