Klösträd Katträd Klösmöbel Klösbräda Kattbädd

Besök vår butik Zoocenter Hund & Katt då din katt behöver …

Klösträd – Katträd – Klösmöbel – Klösbräda – Kattbädd

Ett katträd är en alldeles egen plats och privatsfär för din fyrbenta vän! Katten kan markera sitt territorium med sin doft och genom att klösa på en klösmöbel.
Klösträd minskar också risken att katten klöser på dina ägodelar och möbler. Önskar man skydda tapeterna i sitt hem så kan även en klösbräda som man sätter upp på väggen vara ett komplement.

Klösträd minskar även risken för fetma och ledbesvär eftersom katten kan hålla sig aktiv och i form året runt då ett katträd tränar kattens hela kropp,. Detta är speciellt viktigt för katter som spenderar mycket tid inomhus. Ett klösträd erbjuder även den perfekta motionen efter en lång tupplur och håller tristessen borta.
Kattens klor hålls starka och friska med hjälp av katträd.

När du väljer katträd finns det några viktiga viktiga faktorer att ta hänsyn till, såsom material, form och storlek.
Kanske du även har speciella önskemål som passar just din katt.

Det finns klösträd i både naturliga och syntetiska material. Välj en tjock, naturlig sisal för de vertikala stolparna. Välj kraftiga stolpar som står stadigt. En lagom klösstolpe bör vara minst så hög att katten kan sträcka ut sig riktigt när den klöser
Om du har mer än en katt så kan det vara en bra idé att skaffa flera katträd, gärna med flera kattbäddar på, så att de inte behöver konkurrera med varandra. Välj även klösmöbel efter kattens personlighet.

Katter älskar bekväma och behagliga ställen. Därför är en kärleksfullt arrangerad kattbädd ett måste för varje kattägare. Hos oss hittar du ett stort urval av kattbäddar, kuddar, filtar och grottor för din katt.

Kontakta gärna vår kunniga och trevliga personal i butiken så får du all hjälp du behöver vid val av din katts nya klösmöbel.
Vi har kunder från Umeå, Bjurholm, Holmsund, Obbola, Hörnefors och Ånäset.

Välkommen in i vår butik!