Skip to content
Riksvägen 2, 904 31 Umeå

Tuggben Hundgodis Hundleksaker

Tuggben – Hundgodis – Hundleksaker

Tuggben och hundgodis är både gott och ger en stunds härlig sysselsättning. Små hundgodisbitar passar även perfekt när man ska ut på upptäcktsfärd, eller när man behöver lite extra motivation att lära sig det där nya hundtricket!

Med en hundgodis i fickan är du alltid redo att belöna din hund när den utför önskade beteenden. Bjud på en hundgodis så ska du se att hunden gärna upprepar något den nyss gjort bra! Tänk på att alltid hålla hunden under uppsikt när den tuggar på ett tuggben. En hund som inte är van vid tuggben ska bara ha tuggbenet korta stunder åt gången för att vänja sig. Anpassa tuggbenets storlek efter hunden.

Hundleksaker ger din hund den motion och stimulans den behöver. Att leka blir dubbelt så roligt med rätt hundleksaker! Hos oss hittar du ett stort urval hundleksaker för både stora och små. Hundleksaker är en perfekt möjlighet att hålla hunden aktiv och motverka övervikt. Fetma kan i värsta fall leda till sjukdomar som diabetes, artros eller andra besvär som härstammar från för lite motion.

Hundar är mycket intelligenta varelser. De kan också ha långtråkigt och uppleva hela paletten av känslor, samma som vi människor har. Hundleksaker som stimulerar deras naturliga kreativitet och nyfikenhet är ett sätt att hålla hunden nöjd och på gott humör. Att leka med sin hund med en rolig hundleksak är kul och hälsosamt för er båda. Samtidigt är det ett avkopplande sätt att komma bort från vardagens stress.

Hundleksaker kan också vara ett bekvämt sätt att hålla hundens tänder rena – med tanke på att borsta tänderna på en hund kan vara en utmaning i sig. Att tugga på en hundleksak stimulerar inte bara salivproduktionen och upprätthåller ett friskt tandkött utan stärker även käkmusklerna och håller tänderna fina.

Kontakta gärna vår kunniga och trevliga personal i butiken så får du all hjälp du behöver. Hos oss hittar både du och din hund det som passar er bäst! 

Välkommen in i vår butik!

Tuggben Hundgodis Hundleksaker